Ohjaaja teki mokia oikein kunnolla. Minä joka yleensä hysteerisesti jätän puhelimen autoon äänettömäksi, unohdin sen tällä kertaa taskuun. No sepä alkaa soimaan juuri paikkamakuun jätössä. Tuli väärä jättökäsky ja käsimerkki,että älä tule mukaan vaikka tässä sähläsin. Ja Tahvo meni minun käskystä maahan sekä ylös. Istumisen epäonnistumista odotettiin ja niinhän siinä oli käynyt. Nyt pitää palata alkeisiin ja treenata se hallissa kuntoon.

Neliöön olen tyytyväinen.Omaankin suoritukseen. :) Seurasi hyvin vikaan pätkään asti, jossa edisti. Mutta ihan huokaisulla otti oman paikan ja takaisin sivulle. Luoksetulossa kaksi käskyä vikaan pysähdykseen ja olisi voinut pienempää volyymia käyttää, kaikui kamalasti. Ruudussa pyörähti sivuun korjasin ja sitten mokasin,sanoin uudestaan stå-maahan. Äsh. Muuten hyvä ruutu. Seuruu näytti paremmalta kuin tuntui. Siinä sähläsin askelvaihdot ihan ja mulla ei aikaisemmin ole ollut ongelmia suuntien kanssa.

Vikassa osiossa ohjattuun ajattelin olla tosi selkeä suuntauksesta. Aiemmin viikolla vaaleat kapulat hallissa olivat vaikeat. Noh, Tahvo lähti viivasuoraan sinne oikealle jonne näytin, joten uusi käsky ja oma katse kapulaan. Vähäisempi treenimäärä näkyi luovutuksissa. Ei olla ehditty hioda loppuja, joten joka luovutuksen jälkeen pomppasi ylös odottamaan lelua.Metsku meni ok, tunnarissa nosti oman, mutta pudotti sen syystä tai toisesta ja toi väärän. :( Kaket itsessään hyvät. Palasin luokse, jossain kehän ulkopuolella kolahti ja Tape nousi seisomaan.

Treeni jatkuu ja seuraavat kisat vasta keväällä. Yritetään tehdä parempia suunnitelmia,ettei jäisi hiomatta loppuja. Lepopäivät kuitenkin kannattaa. Tahvossa oli virtaa ja se on sen lisäksi selvästi lihasjumiton!