Tänäänkin tehtiin ihan treenisuunnitelman mukaan. Tahvo otti ensin paikalla istumista katoksen alla, kun mä väsäsin ruudun ja häiriöesineet valmiiksi. Palkkasin odottamisesta. Sitten otettiin kisamainen luoksetulo, ihan hyvä. Tosin himmaili seisomisen jälkeen aavistuksen vauhtia. Muuten bueno suoritus.

Sitten ruutuun lähetys, josta oli tarkoitus maahanmenosta palkasta. Mutta mutta, häiriöksi laittamani kapulat tais olla aavistuksen liian lähellä ja karkas poimimaan metallin. Kiikutti sitten sitä luovuttamaan. Toisella yrittämällä meni ruutuun ja jäi tuijottamaan ruudun takarenunan lähellä olevaa puukapulaa, mutta ei käynyt poimimassa.Nimen mainitsemalla käänsi katseensa pois. Siitä sitten käskytys maahan, joka tapahtui kuin hidastetussa filmissä  Mutta palkkasin narupallolla kuitenkin... Toisella yrittämällä huomattavasti parempi. Selkeesti huomasi kapulan, mutta ei jäänyt tuijottamaan pysähtyi käskystä ja meni hyvin maahan. Ja taas narupalloa palkaksi.
Pari tosi hienoa istumista lelulla palkaten. Loppuun pari vauhtiluoksetuloa ja molemmat pysäytykset kertalleen palkaten. Sitten vielä lähetys ruutuun, jossa oli iltaruoka odottamassa. Loppukivaksi Tahvo hoiti tylsän duunin ja kävi ohjatusti hakemassa häiriökapulat.

Oiva vielä vähän kipeänä sai tehdä vain pitoharjoituksia ja kaket. Kaket olivat hyvät. Tosin otettiin lyhyeltä matkalta. Tunnarikapulan pitäminen tarpeeksi lujasti, mutta mäyhäämättä vaatiinee vielä lukuisia harjoituksia. Isommalla kapulalla kaikki ok.