Tahvo:Aloitettiin taas idarin asennoilla. Tänään meni ihan loistavasti! Hyvä Tapsanderi. Ensin tehtiin suoralla ja sen jälkeen idarissa. Välissä palkkailin seuraamisestakin.  Ruudussa eka oikeaa puolta ja sitten vasen. Nyt näyttää epävarmuus vähän hälvenneen. Merkki on kyllä edelleen tosi kiva. Tän jälkeen muuta voi-ruutu, jotka tuttuun tapaan hyvin.Ruutua otettiin tyhjinäkin ja palkkasin stopeista. Yhtään maahan menoja ei oteta, koska ennakointi on niin herkässä. Luoksetulo tehtiin paloina. Jokaisesta stopista palkka. Loppuosa vauhditettuna. Sen jälkeen vielä läpijuoksu suoraan leluun. Hitsi,että näyttää hyvältä.

Oiva:Ryhmän treenit järkättiin taas kupittaalla, joten neiti pääsi mukaan ottamaan häriöharjoitusta. Kaksi kertaa pääsi palkkaustilanteessa käsistä, mutta totteli tosi nopsaan luoksetulokäskyä.

Seuruutin aluksi kohti Poppea ja palkkailin paljon. Tosi hienosti tämä. Seuraavalla kierroksella harjoiteltiin kisamaisuutta. Seuruu oli aika levotonta. En tykkää, mutta koira tais muutenkin olla aika kiepeillä tänään ja maltti ei tahdo riittää. Täytyypi miettiä, miten kisoissa sitten tulevaisuudessa tehdään.Rutiini pitää löytää tähänkin. Liikkeestä seisomisessa tuli palatessa se yksi etujalan liikahdus.Pöh taas. Muuten liike hyvä.Luoksetulossa palkkasin suoraan. Ruutua ensin tyhjään ja taas ulkona ruudusta. Plääh. Sitten harjoiteltiin stoppausta ja ehkä meni jotenkin sinne päin. Loppuun ruutuun palkalle.Ehkä tämäkin toimii vielä joskus. *huokaus* Viimeisenä paikkamakuu ja tässäkin vähän levoton, mutta hienosti pysyi.