Mä olen itse kuumeisena,enkä virallisiin treeneihin viitsinyt mennä kylmettymään. Treenattiin kuitenkin lähikentällä.
Oivan seuruu oli jees. Täytyy senkin kanssa tehdä enemmän pitkiä suoria ilman pysäytyksiä. Neiti oli kyllä hyvin skarppina. Jäävät ihan kivat, erityisesti seisominen on erinomainen. Ruutuun juoksutin vain pallopalkalle.Luoksetulon pysäytykset vaikutti nyt hyviltä. Tosin parin läpijuoksun jälkeen pysäytys ei ollut yhtä napakka. Nyt mennään seisominen käsimerkillä, vaikka aluksi ajattelin käyttää suullista käskyä. Noh, nyt näyttää hyvältä, joten ei vielä pohdita vaihtoa.

Tahvon luoksetulossa oli sitten sähläystä. Otin ensin puunkiertojen kanssa. Sitten ennakoinnista johtuen otettiin tavisluoksetulossa pari läpijuoksuja. Nyt otin käyttöön tavallista sukkalelua paremman palkan, narupallon. Nyt aletaan tässäkin viljelemään vihjettä pallosta. Saatiin useita hyviä toistoja molemmista pysäytyksistä. Lopuksi otettiin vauhtiluoksetuloja. Katsotaan nyt, miten kisoissa taas onnistuu.
Otettiin pitkä pätkä seuraamista, joka oli hyvää. Megapalkka siitäkin. Sen jälkeen vielä pätkä seuruuta perusasennoista palkiten. Istuminen toimii.
Otin ensin noudot palkatta, jonka jälkeen valmiiksi asetellut tunnarit. Eipä onnistunutkaan. Toi väärää. Pari toistoa normaaliin tapaan. Oma tuli, mutta pureskelu oli hirvittävää. Treenisuunnitelmasta poiketen otin tunnarikapulan pitoa ja kantoa harjoituksen lopuksi. Mutta täytyy illalla mennä tekemään vielä onnistuneet tunnarit.
Viimeiseksi lähetys palkalliseen ruutuun.