Tästä alkaa tulla tapa..

Tahvo aloitti seuraamiselle. Tänään naksuttelin hyvistä kohdista. Lopussa palkkasin pallolla. Viilattiin vielä sivuaskelia. Sen jälkeen merkkiä, joka oli kiva. Palkkasin sekä etenemisestä sekä pysähdyksestä. Puukapulan kanssa harjoiteltiin malttia. Eli otin tässä käskyllä(liikkeiden välillä käytettävä käsky) kapulan kiertoa. Lopuksi otettiin vielä ihan nouto liikkeenä.
Istuminen liikkeenä. Nyt alkaa sujumaan. Palkka viiveellä. Sitten vielä istuminen ihan vaan istumisesta palkaten. Tahvo sai treenin päätteeksi juosta palkalliseen ruutuun. Sitten vielä pari puunkiertoa. Kerran pysäytin ja oli ihan superhieno pysähdys,vaikka vauhti oli mieletön. Hyvä Tahve.

Oiva pääsi myös tekemään merkkiä, tosin mun valkoinen merkkikipponi oli hirveen häiritsevä ja se piti ottaas suuhun ja viedä ihmeteltäväksi.Tehtiin välissä normimerkillä ja sitten taas ihmemerkillä, johan alkoi sujua.
Liikkeenomainen seuraaminen, josta vasta lopussa pallo palkka. Se on nyt hyvällä mallilla. Jäävistä seisominen, sekin hyvä. Sitten vielä vauhtiluoksetulo ja pysäytys. Ihan jees. Täytyy kyllä kattoa sille joku avo-kisa,että saatais se pois alta.