Viikonloppu meni renkaan leirillä kuunteluoppilaana, joten pahemmin ei tullut treenattua. (käytiin tosin ottamassa la iltana huonot tunnari ja luoksetulo, plussana sentään hyvää seuruuta :D) Nyt asioita ajateltuna ja ennnenkaikkea levänneenä kävin treenamassa molempien tyyppien kanssa. Heti tietenkin uusia ideoita otettiin käytäntöön. Samalla kentällä oli häiriönä pikku poikia potkimassa jalkapalloa. Tulipa siihen eräs mies kehumaankin, kuinka tottelevaisia koiria ovat, kun eivät mistään häiriinny.

Oiva: Aloitettiin ruudulla. Ensin haettiin yhdessä oikeaa paikkaa. Löysi heti jo ilman kosketusalustaa oikean kohdan.Lopuksi otettiin ruutuun matkalta ja stopin kautta maahan. Oiva oli ruudussa! Loppuun vielä leluruutu. Luoksetulosta otin pari stoppia, jotka oli Oivamaisen hyviä. Kokeiluun kisamainen tunnari. Vähän arvelutti,että oliko se viime kertainen ihan vain tuuria, mutta ei ollut. Oiva haisteli tosi hienosti!

Tahvo: Aloitti myös ruudulla. Nyt jätin tarkoituksella vain seisomaan,että päästään siitä ennakoinnista eroon. Meni ruudut tosi hyvin. Yksi evl-lähetys tehtiin myös. Loppuun palkallisia ruutuja.
Tunnaria sitten kokeilemaan. Tein alkurutiinit normisti, mutta vapautinkin kääntymisen jälkeen ja palkkasin vielä namilla. Siitä sitten lähetys kapuloille, jolloin oma tuli ilman muiden haistelua. Mahtavaa! Toistolla sama homma. Jee!
Luoksetuloa ennen leikittiin stoppeja, josta sitten liikkeenomaiseen. Nyt ensin maahan, josta "korjasin" ja tajusi nousta seisomaan takaisin. Sitten uusi yritys ja nyt olikin aivan mahtava stoppi. Enkä viitsinyt tehdä enempää toistoja.
Seuraaminen oli todella hyvää, jälleen kerran. Ilme oli Tahvolla onnesta mykistynyt,kun sai taas uuden lelun palkaksi. Otettiin pari pätkää, jotka molemmat hienoja. Heti perään istuminen, joka sekin todella hieno.