Oli sopivasti häiriötä, kun toisella kentällä oli agitreenit menossa. Otin ensin Tööppiksen kanssa agia sen verran,että tsekattiin kontaktit ja kepit. Hyvin on muistissa kontaktitkin. Sitten tyhjensin puoli kenttää tokoilua varten. Aloitettiin ruudulla, jossa ensin vähän sähläsi ja kutsuin muutaman kerran takaisin sivulle Sitten menikin loistavasti, kun oli vähän rauhottunut. Otettiin ruudussa ensin maahan menoista palkaten. Sitten lähetys palkalliseen ruutuun. Välissä koko ruutu liikkeenä, tosin kävin kehumassa paikalla olosta välissä. Muutin tähän muuten käskyksi "Tahvo sivu " ja ilmeisesti erilaiset sivulle tuloharjoitukset ovat aikoinaan avuksi, koska tuli nyt paljon tiiviimmin sivulle seuraamaan. Miksiköhän aikonaan olen tuohon eri käskyn ottanut?
Seuraavaksi seuraaminen ja istuminen kisamaisesti. Tosi hienosti toimii nämä. Luoksetulossa muutama pysähdystreeni ja nyt näytti makuutkin toimivan paremmin kuin ulkona. Kuinka yllättävää.
Hyppynoudossa toisella toistolla meinasi kiertää esten, mutta hokasi sitten pienestä vihjeestä,että mitä pitikään tehdä. Muuten se kokonaisuudessaan hyvä. Tunnarissa Sampsa toimi liikkeenohjaajana ja nyt oli kapuloilla malttia. Oma nousi epäröimättä. Taas palkka ennen sivulle tuloa.Kapulat pureskelemattomia. Jee!
Kakeissa otti hiukan häiriötä, vaikeutena istu-seiso-maahan liike. Ilmeisesti kelasi itsensä sen verran eteen,että hissi oli hankala suoritta. Hinkattiin sitten sitä ja saatiin kuin saatiinkin onnistuneita suorituksia.

Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis jäi tokoilusta. Koira kävi tuhannen kierroksilla kuten kokeissakin, joten siinä mielessä oli meille hyvää harjoitusta. Kyllä toi on ihana tokopossu.