Vaikka blogia en ole päivittänytkään, on tokoiltu eilen ryhmätreeneissä ja tänään kotosalla jo tutuksi tulleessa koulun pihalla.Liukkaat kelit vähän häiritsee. Onneksi lähellä olevat treenipaikat ovat suht hyvässä kunnossa. Sitä vastoin minä olen kaatunut eilen ja tänään lenkillä. Eilen ei tullut mustelmia pahempaa, mutta tänään sain ihon rikki polvesta. Ja mulla sentään oli tänään piikit lenkkareissa. Onneksi ei käynyt pahemmin ja koiratkin käyttäytyvät mallikkaasti.

Oiva ei treenannut eilen oikeastaan ollenkaan, mutta Tahvo pääsi Lietoon. Tunnarit tehtiin kotona molempien kanssa ja Tahvo sai vielä tehdä hallilla liikkuroituna. Oivalle 79-2=77 ja Tahvolle 64-3=61. Ruudun loppuosaan kokeiltiin pysähtymisen avulla saada paremmin sivulle. Jatkoin tänään näiden treenausta, mutta ihan ilman ruutua. Merkki on nyt hieman parantunut ohjatussa, mutta edelleenkään se ei ole niin hyvä kuin haluaisin. Luoksetulo sen sijaan on hyvällä mallilla. Tein parit läpijuoksut ja yhden stopin.

Tänään treenattiin molempien kanssa vähän osia sieltä sun täältä. Merkit on Oivalla tosi hyviä. Hakee loistavasti paikan ihan merkin takaa. Tahvokin juoksee vauhdilla merkille, kun kapuloita ei viety ensin. Ruutuun menot oli molemmilla hyviä. Niitä tehtiin muutamia toistoja niin,että vaihtelin omaa sijoittumistani koiraan nähden.Luoksetuloa paloina ja pääpainona vauhti. Tahvon stopit ovat parantuneet ihan mielettömästi ja tuli kaikki osat ihan täysiä! Oiva teki ihan yhtä hyvää työtä kuin aina ennenkin. Pitoharjoituksia tehtiin vaihteeksi sorvatun kapulan kanssa. Oivalla on vähän vaikeuksia edelleen tuollaisen painavan kapulan kanssa. Tahvo kanniskeli kapulaa ihan rutiinilla. Talven aikana ollaan ehkä hieman keskitytty oikeaan pitoon.
Idarin asennoissa lähinnä pysymistä ja nämä molemmilla hyvät. Tosin ei tehty asentoja idarissa ollenkaan. Seuruut oli kummallakin ihan loistavia. Tehtiin vain ihan lyhyitä pätkiä.Oiva treenasi myös peruutusta ja menee yhden askeleen jo niin kuin pitääkin.  Kakeja molemmat teki leikkien.  Oippen kanssa voitais käydä näitä leikkimässä häiriössä, jospa ne sitten alkais toimia sielläkin.