Ajeltiin vieraalle kentälle eli osittain valaistulle koulun pihalle. Oiva aloitti ja kävi ihan kierroksilla. Pomppi ja loikki naaman korkeudella ja sivulle tullessaan piti pienen ulahduksenkin. Liikkeissä onneksi ei ääntelyä enää kuulunut. Seuruu meni suht ok. Seisomaan pysähdyksessä kääntyi perään, mutta uusinta yrityksellä onnistui. Luoksetulon pysähdys onnistui sitten taas tosi hyvin.

Tahvo aloitti seuruulla ja Samin epämääräinen käskytys toi ohjaajalle vähän haastetta. Palkka yllättäen kesken liikkeen. Istuminen oli ihan super. Siitä palkka kiitoksen jälkeen. Luoksetulon pysäytyksessä harjoiteltiin ignoramaan liikkurin uudelleen kutsu käsky. Ihan tosi hyvin meni. Ekalla tosin stoppasin koiran paremmin merkin kohdalle.
Tunnarissa ei löytänyt kapuloita ja haki niitä kauan. Lopulta kapulat löydettyään nappasi ekan haistelematta. Uusintayrityksellä oli sitten pikkasen epävarma ja tiputtikin kerran oman, mutta toi kuitenkin. Nyt oli epävarmuudesta johtuvaa pureskelua paljon, mutta palkkasin kuitenkin, kun piti sivulla nätisti. Kolmatta kertaa ei otettu. Koitetaan huomenna valoisammalla.
Loppuun ruutuun syömään iltaruoka.