Kuivat kelit teitä odotamme jo innolla. Treenaminen näillä keleillä on vähän nihkeetä. Tänään kävimme kuitenkin ottamassa vauhtitreenit. Koulun pihalla on onneksi alueita, joissa ei ole niin märkää.
 Oivan kanssa luoksetuloa. Keskityttiin seisomisen jälkeiseen vauhtiin.Tapse keskittyi sen sijaan luoksetulon loppuosaan. Ohjatussa Oivalle piti kertoa,että merkki pitää suorittaa oikein kapuloista huolimatta. Oikea pysähtymiskohta ei ole metri merkin sivusta haettavaa kapulaa kohti. Tahvo sen sijaan toimi ihan superisti ohjatusta. Lisäksi tein sen kanssa erikseen stoppi harkkoja matkalla kapuloille. Pysähtyi jopa kesken kapulaan päin kumartumisen.Hymy Ruudussa Oivalla taas pikkasen kyynärongelmaa, joten palloteltiin sitten ruudussa maahanmenoja. Tahvo sen sijaan sai juosta ruutuun suoraan lelulle. Yhden kerran otin maahanmenon mukaan, joka menikin nätisti.
 Sisätokoina ollaan tehty kaikkea mitä sisällä mahtuu tekemään. Luoksetulon loppuosaa, sivuaskeleita, perusasentoja, kapulan pitoja, kakeja, peruuttamista, merkkiä, maahanmenoja jne. Onpahan ainakin huonojen kelien takia tullut treenattua paljon yksityiskohtia kokonaisuuksien sijaan.