Tarkoitus on taas kerran yrittää pitää treenipäiväkirjaa. En edes uskalla arvailla, kuinka mones yritys on menossa.
 Kiitokinkkujen eli Oivan ja Tahvon  lajina on tällä hetkellä ainoastaan TOKO. Agilitya ja hakua harrastamaan on tarkoitus virittäytyä Tahvon kanssa jatkamaan ja Oivan kanssa aloittamaan tämän vuoden aikana.
Muutamiin TOKO-kisoihin keväälle olen Tahvon ilmoittautunut. Vanhoja tuloksia, joskaan ei kovin mairittelevia, löytyy kotisivuiltamme. Mutta eipähän voi muutakun parantaa, ;-)
                             

Tämän päivän treenaukset:

Tahvo:
 
Tänään harjoittelimme pariin otteeseen seuraamisia ja liikkeestä jääviä liikkeitä. Seuraaminen oli niin kuin yleensä. Ajoittain liian väljää, johon täytyykin kiinnittää huomiota. Perusasennot olivat hyviä ja suoria. Palkitsin pelkällä namilla, kun muuta ei sattunut olemaan lenkillä mukana. Innokkuutta riitti silti.
Jäävissä liikkeissä maahan menossa ei ollut mitään vikaa. Pelkistä maahan meno harjoituksista on ollut hyötyä. Seisomisessa oli taas hiipimistä, kun käsky tuli ilman käsimerkkiä.Ihan vain yksi tai kaksi askelta, mutta sekin on liikaa. Seuraavalla kerralla kokeillaan taas taakse palkkausta.

Oiva:
 
Otimme van pääasiassa kontaktiharjoituksia ja odottamista. Oiva istumaan ja nami metrin päähän. Katsekontaktista vapautuskäsky palkalle vaihtelevalla odotusajalla. Hyvin on oppinut odottamaan. Tästä on hyvä jatkaa.