Oli kiva keväinen päivä treenata ja ekan kerran tällä kaudella hallin pihalla. :) Kiitos Hennalle seurasta.

Oiva:
Seuruu: Fiilis oli hyvä, vaikka pieniä puutteita tekniikassa ajoittain olikin. Tyytyväinen olen kuitenkin siihen tekemiseen meininkiin, mikä on taas saatu kaivettua esiin.
Ruutu: kokonaisena ensin ja sitten merkin kautta ruutuun lelulle. Näki lelun viemisen ja eka merkille lähetys takelteli, mutta pieni koira kasasi itsensä.
Tunnarissa petti blondilta keskittymiskyky ja teki vähä sinnepäin. Otin sitten helpommin(vein kapulan itse), jolla taas löysi oman. Täytyypi miettiä.

Tahvo:
Idari: huonoa seuraamissa, jossa ennakoinnin fiilis. Istuminen jäi ekalla yrityksellä tekemättä, muut asennot ok. Tehtiin uusiksi ja loppuun vielä ylipitkää neliökävelyä.  Otetaan nyt homma haltuun ja aletaan treenata vaihtelevammin tätä mun mielestä tylsintä liikettä. Tehdään siitä kiva.
Seuruu: Fiilis oli loistava ja peruutusta lukuunottamatta tuntui menevän muutenkin hyvin. Kisapalkasta oli eka vähän hämmästyksissään, mutta ruutuvihje sai ilmeen kirkastumaan. :P
Ruutu: Seuruusta palkaksi. Tosi hieno merkki, josta ampui nätisti ruutuun lelulle.
Ohjattu: Vaalea kapula on vaikea. Hiekalla varsinkin. Kävi ruudussa ja ties mitä. Apujen kautta voittoon tänäänkin. Merkkiä lopuksi ja se ol hyvä.
Paikalla olot: Eka meinasi mennä maahan jo ennenaikojaan, mutta hyvin korjasi tilanteen. Molemmat paikalla olot hyvät, vaikka ympärillä tapahtuikin.