Tahvon tokotukset:
Aloitettiin seuruulla. Tuntuu kivalta, joskin aika kiihkeää. Otin muutaman täyskäännöksen vasemmalle vahvistaakseni takapään käyttöä. Ihan hyvällä mallilla on.
Seuraavana liikkeestä istuminen. Tämäkin hyvä.
Ruutuun ensin pallolle. Palkkailin stopeista, yksi maassa pysyminen ja loppuun vielä pallolle. Ihan hyvin meni nyt ruutukin, mutta ennakoi mielellään maahanmenoja, joten tehdään niitä harvoin.
Luoksetulossa monta pallostoppia ja yksi kokeilu. Sikamakee stoppi! Lisäksi läpijuoksuja leluun kiinni.
Ohjatussa varasti ekalla suoraan kapulalle, sille mikä vietiin ekana. (joten kaipa tästä voi hieman myönteistäkin ajattelua kehittää..) Lopuissa kuitenkin hyvät toistot ja lähtee merkiltä nätisti suoraan vasemmalle. Merkki on edelleen tosi hieno!

Oivan tokot
Oivakin pääsi aloittamaan seuruulla. Suht ok, mutta jotain jäi uupumaan. Luoksetulolla jatkettiin. Maahan pysähdyksiä monta ja nyt alkaa jo vähän paremmin sujua.Muutama pallostoppi ja sitten pitkältä matkalta läpijuoksu. Nämä ok.
Ruudussa Oivakin ensin pallolle. Sitten harjoiteltiin ruutuun pysäyttämistä. Ainoastaan kerran tein arviointivirheen ja Oiva oli ruudusta ulkona.Loppuun vielä pallostopit ja leluruutu.
Tavisnouto ja metallinouto molemmat hyviä. Metallissa hiukan kalisuttaa, mutta muuten kiva. Sen jälkeen ohjattua yhdellä kapulalla ja ilman merkille lähetystä. Ihan ok alku.
Kakeissa ekaa istumista, joka nyt alkaa jo sujua vauhdilla.