Eka voivoi-koe nyt takana. Oltiin ekoina vuorossa ja vaikka ryhmiä oli kaksi, kehään lähtö tuli tosi nopeesti. Olimme n. puoltatuntia ennen paikalla. Tahvo oli ihan epätahvomainen ja piippaili jo odottaessa. Normaalistihan Tape makoilee vuoroa odotellessa. Alku ei siis todellakaan näyttänyt kovin hyvältä. Laughing
Paikkamakuu meni vielä hyvin. Ei ollut karvakaan värähtänyt. Siitä siis 10. Seuraamisestakin 9. Loppua kohden oli kyllä selvästi havaittavissa,että koiralla kierrokset nousemassa kivasti. Istumisesta 9, olisi voinut mennä nopeammin käskyn jälkeen.
Luoksetulossa juoksi seisomisen läpi, mutta pysähtyi maahan tosi nopsaan. Siitä siis 6. Tämähän on ollut meillä avossa varma liike. Ruutukin meni hienosti siihen asti kunnes käännyin kohti lähtöpaikkaa. Tahvo ennakoi sivulle tuloa. Tämäkin oli mulle ihan uus juttu. Nollahan siitä sitten.
Hyppynoudossa varasti ja ei hypännyt takaisin vaan tuijotteli matkalla kehäsihteereitä. Nolla siitäkin. Metalli meni muuten hyvin. Mutta ei maltanut istahtaa sivulle vaan jäi viereen seisomaan täpinöissään. Siitä 7.
Tunari lähti hyvin. Haisteli pitkään, annoin uuden käskyn kun rupesi haistelemaan vieressä maata. Tahvo ilmeisesti hämääntyi, otti kapulan suuhunsa ja kävi nostamassa jalkaa. Embarassed Sen jälkeen vielä kävi vaihtamassa kapulaa ja toi sitten iloisesti mulle. Mutta luovutus ei sitten onnistunutkaan niin hyvin, vaan sitä kapulaa oli kiva mäyhätä suussa. Rolling Eyes
Kaukkareissa sääti omiaan ennakoi käskyä ja täpinöissään myös eteni. Siitäkin siis nolla. Kokonaisvaikutus kusemisen vuoksi kuutonen. Yhteispisteitä huimat 138.

Tästä ei voi muuta kuin nousta ylöspäin. Eikä nyt sentään ihan kaikki mennyt pieleen, oli siellä jotain hyvääkin. Laughing Seuraavaksi tietää tulla aikaisemmin paikalle,että koira ja itsekkin ehdin rauhoittua. Mun jännittämisellä ei varmasti ollut rauhoittavaa vaikutusta. Fiilis on silti hyvä. Mä tiedän,että tuo osaa, mutta tänään vain meni niin kuin meni.
. Ja seliseli.