Tapsuksen kanssa päästiin "ihanan" jäiselle kentälle treenamaan. Valitsin jään mielummin kuin lumessa rämpimisen.Nyt pystyin tekemään alkuun paikka makuunkin.

Aloitettiin luoksetulolla. Alkuun läpijuoksut. Väliin pysäytykset. Ekasta palkka vasta maasta, tokasta seisomisesta viivellä ja vika seisominen suorapalkalla.Loppuun läpijuoksut.Tänään hyvällä vauhdilla.

Ruudussa ensin parit lähetykset lelulle. Sitten stopit suorapalkalla. Nyt meni hyvin. Erikseen otettiin loppuosa, joka oli siisti. Ei edennyt sivulle tulossa, vaikka tuli lujaa. Näiden jälkeen vielä suoraan lelupalkalle.

Välissä käytiin tekemässä tunnari. Aluksi mokasin ja palkkasin lelulla väärän tuomisesta. 1108680.jpg Yllättäen ei käynyt vahinkoa. Lähetin uudelleen tunnarille ja nyt nousi oma varmasti. Siitä sitten ansaittu lelupalkka vauhdista. Perään toinen onnistunut tunnari vauhdista palkaten. Näiden jälkeen otin kisamaisena, jossa jouduin tuplakäskyttämään(ihanaisen takapalkan vetovoima), mutta haisteli hyvin ja toi pureskelematta.

Loppuun vielä ruudut, joissa vähän sekoili. Tarjosi taas merkkiä. Otin takaisin ja käveltiin kisamaisesti ruutua kohti virittelysanaa kuiskutellen. Nyt loistava ruutuun meno, kaunis stoppi ja supernopea maahanmeno. Siitä ansaittu palkka. Loppuun tietenkin vielä samoilla virittelyillä lelupalkalle ruutuun.