Ollaanhan me oikeasti treenattu, vaikka mitään ei ole saatu aikaseksi kirjata ylös. Seuraavaksi pieni tiivistelmä viimeaikaisista treeneistä.

Tahvo: Seuraamisessa on palaset aika kohdillaan. Idarissa ei suuria ongelmia ole ja voittajan istuminenkin sujuu. Voittajan ruutu tuntuu olevan hanskassa, en muista edes koska viimeksi ei olisi mennyt suoraan keskelle. *koputtaa puuta*  Evl ruutu tuntuu olevan meille kummallekkin helpompi. Merkille menokin tuntuu tahvolle olevan selvä juttu. Ohjattua ei olla otettu vielä liikkeenomaisesti. Noudon luovutuksen kanssa vähän takkuillaan, samalla koko ajan muistetaan työstää varastamisen välttämisharjoituksia. Tunari tuntuu toimivan, innostuessaankin muistaa haistella. Luoksetulon seisomisessa on tapahtunut edistystä, toivottavasti se saadaan kokeessakin toimimaan.Paikallaan makuja/istumisia ei olla paljolti otettu, mutta se mitä niitä on tehty, niin tuntuis olevan kohdillaan. Kaukoja harjoitellaan joka päivä, kyllä ne päasiassa toimiikin,vaikka onkin hyvin herkkä liike.

Oiva: Seuruut oivallakin kohtuu hyvää. Täyskäännöksiin saa edelleen panostaa, mutta muuten on jo ihan oikealla suunnalla. Jäävät liikkeet kaikki ok. Kaukkaritkin sujuu.(avoimen matkalta, ylempien vierestä) Luoksetulossa on vauhtia ja niitä pysäytyksiä en ole kauheasti ottanut, joten niistä en mene sanomaan mitään. Paikallaan makuun kanssa kipristellään vähän vieläkin, on se ainakin valppaan näköinen.Onnistuneita treenejä on kuitenkin pääasiassa saatu aikaan. Ruudun harjoittelu sujuu hyvin. Noutoihin pitäisi panostaa enemmän, intoa on , mutta liian usein tulee niitä tappohyökkäyksiäkin kapulalle.

Näillä eväillä koetataan saada edistystä aikaan. :)