Me ei olla nyt maanantain jälkeen sisätokoa kummempaa tehty. Mä oon ollut flunssassa ja lenkkeilykin on jo vienyt voimat. Mutta tänään reilu tunnin metsälenkin jälkeen kentälle. Voi sitä riemua, minkä asia sai koirissa aikaiseksi.

Oiva perinteisesti pääsi aloittamaan. Mielettömän hienoa seuraamista ja oikealle käännöksetkin parempia kuin ikinä. Hyppynoudossa sen sijaan onnistuttiin hajottamaan ohjattu kapula. Kuului vaan klank, kun maahan osuessa toinen laippa irtosi. Oiva teki sitten hyppynoudot pallolla. Ruutu oli erinomainen ja merkitkin hyviä. Tosin valitsee näpsäkästi kulkureitiksi ruudun puoleisen reunan. Lisäksi otettiin pelkkää merkkiä, joka menikin tosi hienosti. Liikkeestä istumisessa ei meinannut malttaa takaisin päin tuloa, joten sitä jouduttiin ottamaan muutama kerta.

Tapsellakin pikkasen seuraamista alkuun. Yllättäen meni hyvin,vaikka tauosta on kertynyt energiaa varastoon. Idari istumiseen saakka, joka sekin meni loistavasti. Tosin mä en muistanut sitä sanallista vihjettä taaskaan käyttää, mutta ilmeisen hyvin oli silti liikkeessä mukana. Ruutuun mennessä ei sitten bongannut palloa heti ja hidasti tosi lievästi keskikohdassa. Mutta ei pysähtynyt itsekseen ja bongasi pallon vasta ihan sen vieressä.

Lopuksi merkkejä, jotka menee nyt koko matkan laukalla! Puunkierron avulla stoppeja, jotka nekin sujuu ihan hyvin.