Viime perjantaina kävimme Tahvon kanssa testaamassa agilitytaitojamme epävirallisissa kisoissa. Starttasimme ainoastaan mölliluokassa. Virhepisteitä tuli 10, yksi rima ja puomin kontakti ja aika -27,39.  Aikakin olisi voinut olla parempi, jos ohjaaja olisi ollut sähläämättä ja riman tiputuskin oli ihan omaa syytä. Tiina ystävällisesti kuvasi suorituksemme, löytyypi täältä.

Oivakin on päässyt aloittamaan agilityn alkeiskurssin. Esteitä vielä opetetaan, mutta siihen olen tyytyväinen kuinka kauniisti ööppe on käyttäytynyt. *koputtaa puuta* Viime kerralla otettiin hyppy, kepit, putki ja puomi. Nyt on tarkoitus opettaa kontaktitkin paremmin kuin tahvolle. :D

Tokoilleet emme ole suuresti kisojen jälkeen. Vahvistettu Tahvon kanssa kaukojen tekniikkaa, tunaria ja ruudussa pysymistä. Myös ruutuun lähetyksiä olemme ottaneet erilaisissa olosuhteissa. Perusjuttuja kuten seuraamista ja sivulle tuloja olen ottanut kummankin kanssa. Oivan ruokakuppiharjoitus on pitkään ollut kaukot. (myös seiso). Omien kiireiden takia kunnolliset treenit ovat jääneet vähemmälle, uudempien liikkeiden harjoittelu on myös sen takia jäänyt vähäiselle.