Ensin agilitya. Oiva esitteli oikein hienot kontaktit jopa ilman alustaa. Ohjelmaan kuului myös persjättöjä, lähetyksiä kierrätyksellä ja välistä vetoja(en muista oikeita termejä. Liian pitkä aika ohjatuista treeneistä :P) Kaikki muut ok, paitsi persjättöjä otettiin muutaman kerran ennen kuin sujui kitkattomasti. Loppuun vielä keppejä, joissa ei edelleenkään löydä sisään itsenäisesti ja tarvii tahditusta.

Tapsekin sai tehdä pientä rataa hyppy, kepit, putkeen ja kepit. Sillä ois kyllä nykyisin ihan mielettömän nopeat kepit. Saan ihan oikeesti juosta vieressä,että pysyn perässä... Harmi, kun ei enää kisata.

Tokotuksia Tape teki ensin kaket sarjoina. Jättöasento oli vino, mutta muuten hienot kaukot. Teki vielä ihan kiitettävällä nopeudella.  Luoksetulo oli laimea, vähän oli ennakoimisen makua. Mutta enpä voi olla varma. Loppuun läpijuoksu. Vauhtia pitäis saada lisää. Mietitään. Ruutu sen sijaan oli hieno. Pysäytin vähän liian aikaisin, mutta oli kuitenkin ruudussa. Toisella sitten pääsi leluun.

Oippe sai tehdä luoksepäästävyyttä eli sen inhoamaa juoksutarkastusta. Oli ihan nätisti,vaikka ei siitä tykännytkään. Seuruussa hapuili aluksi. Uudella yrityksellä skarppasi ja teki kivasti. Tarvii siis pientä virittelyä ennen seuruuta, jotta malttaa keskittyä. Sivuaskeleihin sain taas ideaa. Ehkä saadaan se peruutuskin näillä eväillä kuntoon.

Iltareenit:
Oivalle seuruuta ja palkkaa eri pituisista pätkistä.Saatiin jo vähän edistystä taaksepäin kulkemiseenkin.Kaukojakin, mutta ei ottanut tuulta alleen. Höselsi ihan liikaa. Katsotaan vielä sisällä, josko onnistuisi ihan koko sarjakin.
Tahvolle myös seuruuta. Fiiliksellä erinomainen. Askeleetkin onnistui loistavasti.Luoksetulo palasina ja nyt oli vauhtiakin. Tunnari vielä ennen sisälle menoa, joten Tapen tunnarit 81-1=80