Käytiin rks:n kentällä treenamassa. Kenttä oli luminen, mutta ei annettu sen häiritä.

Oiva aloitti levottomalla seuraamisella. Palkkailin sitten perusasennoista,että saatiin koiraan vähän malttia. Kerrankin oli mahdollisuus treenata avoimen hyppyä, joten harjoiteltiin. Siirtyy oikeaan kääntyessään, mutta ei periaatteessa haittaa, koska hyppää kuitenkin siitäkin takaisin. Loppuun vielä eteenmenoja, jotka oli hauskoja. Näyttävyyttä ei ainakaan puutu. Älyttömällä vauhdilla liikkeelle. Hieman ennen merkkiä rupeaa loikkimaan metrisiä pomppuja. Pysäytyskäskystä hyppy ylöspäin ja kääntyy odottamaan palkkaa.

Tahvo aloitti myös seuraamisella. Tehtiin ihan pikku pätkä vaan. Sitten istuminen joka ei ihan suoriltaan onnistunut.Ei kyllä ollut puhdas seiso-asentokaan, olisko luminen maa sitten kuitenkin häirinnyt hienohelmaa? Toisella kertaa onnistui ihan hyvin.
Sitten vinoheitto-harjoituksia hyppynoudossa.On se kumma, kun olis tarkoitus heittää vinoon, ni ei onnistu. No menihän muutama vasemmalle vinoon, kuten oli tarkoituskin.
Luoksetulossa vain seisopysähdys. Suht ok. Tunnarikin meni kivasti. Hiukan pyöritteli matkalla, mutta ei pahemmin. Kapulat palautuivat kuitenkin siisteinä takaisin. Pitää varmaan jatkaa pitoharjoitteluja tässä.
Ruutuun yksi voittajalähetys suoraan. Sitten lähellä ruutua lähetys sivusta. Hienosti Tape hakee itse oikeaa paikkaa.Loppuun vielä parit lähetykset merkiltä oikealle ihan kisamaisesti, ruudussa ruoan tilalla pallo. Tämä meni hienosti.