Jaahans, mä olen ihan unohtanut merkkaila blogiin, mitä tuli eilen tehtyä. Ehkä kuumus on syynä tähänkin unohdukseen. Helle väsyttää minua kyllä ihan liikaa. Tulis jo syksy.

Tahvo: Seuruuta palkkailen eri kohdista. Tämä tuntuu nyt ihan super hyvältä. Seuraamisen jälkeen istuminen, joka sekin sujui ilman ongelmia. Ruutu treeniä tyhjään kaukaa ja läheltä. Ei ongelmia. Lopuksi tietenkin palkalliseen ruutuun. Tunnarissa eka vain yhtä, jonka jälkeen vieraiden kanssa. Nyt tämä on taas SUPER!  Haistelu oli siistiä ja rauhallista, kapuloille meno ja palautus silti ripeä. Jesh!! Loppuun vielä sivu-maahan leikkiä, nyt alkaa olla nopeutta molemmissa. Puunkiertojen avulla stoppeja sekä maahan että seiso.

Oiva: Teemana nouto. Aloitettiin metallilla. Ensin vähän empi, kun kapula jäi pystyyn, mutta toi kuitenkin. Hieman kalisuttelee sivulla, joten otettiin ihan vain pitotreeniä. Hyvältä näyttää. Tunnarissa haki vain omaa.Tässäkin pitotreeniä, koska ennakoi luovutusta liikaa löysäilemällä otetta. Luoksetulossa molempia stoppeja, maahan meno saisi olla parempi.
Kakeissa alkaa seiso-maa vaihto sujumaan läheltä. Vielä on työsarkaa, mutta lupaavalta näyttää.  Ei yhtään pomppuyritystä!