Lauantaina tottistelin kummankin kanssa ihan lyhyen hetken. Oivalla seuraamista, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Seuraaminen oli hyvää. Kaikki käännökset ja hitaat ja nopeat käynnit onnistuivat nappiin. Seisominenkin oli nopeaa. Luoksetulo oli vauhdikas ja sivulle tulokin onnistui. Tosin hypätessä sivulle muutaman kerran osui minuun. Sama ongelma, mikä tahvollakin oli alussa.
Tahvon kanssa otin luoksetuloja ja seuraamista. Luoksetulon pysäytykset meni suhteellisen hyvin. Palkkasin suoraan pallolla, otettiin monta läpijuoksuakin,että saatiin vauhtia mukaan. Osa pysäytyksistä oli mainiota, mutta vielä napakampia toivoisin. Yritetään edelleenkin leikin kautta saada niihin sitä täsmällisyyttä lisää. Seuraaminen oli kuitenkin jälleen jees.

Sunnuntainan käytiin sitten rusettikisoissa agiliitämässä. Piru vieköön taas, että Tahvossa oli virtaa. Mölliluokan rata oli tämän näköinen Virheitä tuli kontakteilta, yksi rima(16) ja kielto(2). Kielto oli mun moka, mä en edes itse tajua, miksi jäin paikalleni ihmettelemään heti lähdössä. Kontakteissa tuntui,että ei kuunnellu hidastuskäskyjä lähes ollenkaan. Rima tippui loppusuoralla, kun eteni niin paljon irti ja kuikuili taaksepäin tuleeko se etana perässä. Laughing Muuten olen kyllä tyytyväinen, valssausten ajoitukset ja muutenkin oma liikkuminen onnistui aika hyvin. Sijoitus oli kuitenkin  neljäs.