Tottakai heti oli Raumalle päästyäni oli pakko käyttää nurtsikenttä hyödyksi. Vaikka keuhkot edelleen rahisee ja ääni pihisee. Siitä huolimatta tuli hyvät treenit!

Oivalle seuraamista naksutellen. Keskittyminen nyt 110% eli erinomaista. Hyppynouto metallilla, jossa aluksi vähän takeltelua tarttumisen suhteen, mutta alkoi sitten kulkea kun palkka oli megahyvä. Luoksetulo paloina ja sitten evl-ruutu. Häiriötörpöt oli 10 metrin päässä ruudusta, mutta siitä huolimatta Oiva löysi ruutuun. Teki kyllä matkalla pienen kaarroksen.

Tapelle ekana idari liikkeenomaisena ja parempi jopa kuin Salossa! Seuruu oli hyvää ja asennot hyviä. Sen jälkeen tunnari, jossa toi oman viereisen(kapulat lähekkäin), josta en välittänyt vaan palkkasin. Sen jälkeen uudestaan. Haisteli varman oloisesti ja toi oman.  Tämä todennäköisesti on Tahvolle toimivin taktiikka. Virheitä kun sattuu parhaillekin.

Hyppynoutoon otin vauhtia lelulla, mutta lelulle ei saa todellakaan vapauttaa ennen ponnistusta takaisin hyppyyyn. Kolahti koira esteeseen aika ikävän kuuloisesti. Ilman pahempia vammoja kuitenkin jatkettiin. Luoksetulo kisamaisena ja sen jälkeen ruutuun lelulle. Nämä molemmat meni tosi hyvin.

Lopuksi vielä ohjattua, jossa leikisti vietiin kapulat. Palkkasin pelkästä merkistä ja tämä oli ihan hyvä treeni, koska teki muutaman pysähdyksen naama kohti kapuloita, jota nyt päästiin korjamaan ilman virheen vaaraa.