Aamutreenit
Käytiin koirien kanssa treenailemassa näin aamutuimaa. Meille hyvin harvinaista, mutta eikös ne kokeetkin joskus ala kukonlaulun aikaan.
Oiva aloitti seuruulla, josta ihan vain kisamainen palkkaus. Juoksussa vähän pompahteli, mutta uskoi kieltoa. Seuruusta kisapalkkaus ja siirtyminen ruudun lähetys pisteelle. Lähetys ruutuun, jossa oli pallo odottelemassa. Ruudun jälkeen luoksetulon stoppi. Tosi upee, pysähtyy kuin näkymätön seinä tulisi eteen.
Loppuun avon kaket takapalkalla ja koska nyki ennakoivasti, palkkasin myös ihan vaan maahan jäämisestä.

Tahvon kanssa kisamaiset rutiinivirittelyt. Aloitettiin seuruusta, josta Tahvollekkin kisamainen palkka, jonka jälkeen siirryttiin istumiseen. Istuminen oli hyvä, josta kehujen jälkeen myös lelupalkka. Tavisnouto ilman hyppyä(koska sitä ei ollut tarjolla), luovutuksesta palkka. Tämän jälkeen tunnari, joka aivan megaupee suoritus.Kakeissa aluksi liikkeelle seisomisella, josta sarjaa. Ihan jees, mutta tän jälkeen yritykset lähteä istumisella kävivätkin seisomisen kautta. Saatiin kuitenkin loppuun myös onnistunut sarjakin istumisella.
Loppuun lähetys ruutuun syömään loput aamupalasta.

Päivätreenit
Piti pitää mukavat vauhtiliiketreenit. Aloitettiin Tahvon kanssa merkillä,jossa ensin vähän ennakoi, joten palkkailin vauhdista. Tämä oli hyvä, eikä edes yrittänyt irrota kapuloille. Sitten piti ottaa ohjattua. Malttamaton sika yritti varastaa heti ekan toiston jälkeen. Toimii, jos olen ihan metrin päässä, mutta kauempana uskaltaa olla omatoiminen.Vahvisteltiin sitten kotona suuntia kosketusalustoilla, joilla se toimikin hyvin. Palataanpa siis hieman taaksepäin...
Ulkona otettiin kaiken säädön jälkeen lähetys ruutuun. Sen jälkeen seuraamista kapuloiden välistä pujotellen, josta hirveet  biletykset narupallon kanssa.

Oiva sai myös harjoitella ohjatun vasenta kosketusalustan kanssa. Lisäksi tehtiin avoimen kaket takapalkalla.
1346016.jpg
Kuva Jere Huovinen