Käytiin pienesti kentällä tokoilemassa. Tahvo aloitti. Hyppynouto oli ihan jees. Toistoja kolme. Sen jälkeen tunnari, joka varastamista lukuunottamatta hyvä. Varastamisesta huolimatta ei kouhannut kapuloilla. JEE!!! Luoksetulo tehtiin paloina. Muutama sivulle tulo ja parit läpijuoksut loppuun.

Oivan seuraaminen on nyt ihan huippua. Tosin pärskii vähän väliä.Hyppyä sen sijaan tehtiin miljoona toistoja. Vaikka pallo lentää joka kerta sen perään vasemmalle, tytsy kääntyy oikealle esteeseen nähden vaikeaan kulmaa. Loppujen lopuksi mun epätoivo sai koiran niin epävarmaksi,että muutaman kerran kieltäytyi hyppäämästä. Vitsi,että olen taitava... No kikkailtiin heittojen kanssa ja loppujen lopuksi sain Oiven ennakoimaan itseään pikkasen keskemmälle. Taidetaan ottaa nyt hyppy tosissaan työn alle, kun se oikea naru vihdoinkin löytyi. Olkoonkin,että avoimen hyppyä ei tarvi tehdä toivonmukaan kuin kerran.
Nouto sen sijaan oikein hyvin. Pikkasen joutuu etsimään nurmikosta, mutta hyvin tuo ja luovutuksetkin onnistuu.

Iltatreenit:
Ja nyt se loikkaa keskelle! Jippii!! Lisäksi Oivan ohjelmaan kuului kaket, sei-maa idarissa ja luoksetulo. Kakeissa pientä jumitusta, mutta muuten melko mallikas. Idarissa jäävät ja seuruu hyvät! Luoksetulossa jäi nyt sivulle tulossa vähän liian taakse, mutta ei ollut ainakaan vino.