Seuruulla aloitettiin. Tosi kivasti meni. Palkkailin välissä namilla ja lopuksi lelulla. Heti perään kisamainen istuminen, jossa siinäkään ei moittimista. Luoksetulosta otin ensin maahan saakka ja näyttää nyt kivalta.Stoppeja otettiin erikseen suorapallolla ja yksi läpijuoksukin tehtiin. Palkkailin myös jokaisesta maahan menosta sivulla.
Ruutukin meni ihan jees, vähän hämääntyy, jos suoraan meidän sivulla on samanlaisia oransseja kartioita, kuin mitä ruutu on. Mutta käskyllä etsii paikan uudestaan. Toistoja lelulle, maassa pysymiseen, ruudun hakemiseen ja suorapalloa stopeille. Tämäkin näyttää hyvältä. Kerran jäi makamaan vähän eteen, mutta oli selkeesti ruudussa kuitenkin.
Kaket oli loistavat. Niistä tehtiin kaksi lyhyttä sarjaa lelupalkalla.Loppuun se kamala tunnari. Ekalla toi oman, mutta maisteli vääriä. Ärgh. Seuraavalla toi oman, mutta pureskeli. Kolmannella toi väärän ja lähetin uudestaan, jolloin haisteli paremmin. Neljännellä otettiin peruutustunnari, jolloin onnistui hyvin. Lähetin siitä sitten Tapen ruutuun, jossa oli lelu odottamassa. Lopuksi sitten vetikin rallia pallon kanssa pisin kenttää.