Makoiluongelmat on taakse jäänyttä elämää, onneksi. Kupittaalla molemmat seurasi ja häiriötä oli vähän. Olin kuitenkin molempiin tyytyväinen. Oiva teki luoksetulon paloina, joka oli ihan hyvä. Lisäksi Oippe juoksi ruutuun muutaman kerran. Dalsu oli ruudun nurkilla ja se vähän ahdisti Oippea. Ei siis juossut kunnolla syvälle ruutuun vaan vähän ennakoi pysähdystä. Lisäksi otti pysähdyksen jälkeen askeleita kohti. Enemmän siis rohkeutta tehdä toisten koirien lähellä, vaikka en ole vieressä tukemassa. Tänään Oippe veti voittajan yksilöliikkeet kokonaan. Palkat tuli metallista ja kaukoista.

Seuruussa häiriintyi namikipasta, joka oli reunassa odottamassa kaukojen suoritusta.  Muuten teki hyvin ja jokaisen perusasennon jälkeen oikein skarppasi. Istuminen oli varma ja ei tarvi siihen enää edes vihjeitä.En muista koska viimeksi olisin jonkun avun antanut? Luoksetulo oli hyvä. Molemmat pysäytykset tarkkoja ja nopeita. Ruutu samaten ihan superhieno. Pysäytys oli kyllä tosi lähellä takarajaa, mutta pääasia,että oli ruudussa sisällä ja hyvin. Hyppyä ei ollut, joten puinen otettiin myös tasamaanoutona ja hiukan pyörittää isoa kapulaa. Muistaakseni hypyn mukana ollessa ei tätä harrasta. Metalli hyvä ja siitä palkka. Omalla kapulalla se yleensä onkin hyvä. Vieraat on vaikeampia. Tunnarissa varman oloisesti oma ja tässä puisesta poiketen hyvä pitokin. Kaukoissa yksi virhe. Kävi maasta istumaan seisomisen kautta. Lisäksi oli tässä vaiheessa unohtanut jo namikupin olemassa olon ja lähti hakemaan palkkaa multa. Ennen kun tajusi toisella vihjeellä,että hei, se olikin takapalkka vapautussana. Kaukot tehtiin vielä uudestaan ja nyt virheettä. Näillä eväillä siis kuukauden päästä kisoihin. Iiiks!

Tahvolla meni torstaina Kupittaalla hyvin. Tunnari ja seuruu meni ihan rutiininomaisesti hyvin. Kaukoissa hiukan taas jumitteli. Otti häiriötä myös ohi kaahavasta autosta. Keskittyminen herpaantui. Ruudussa sen sijaan oli tosi hyvä, vaikka häiriötä olikin.

Tänään kotikentällä oli Tapen päivä. Sillä oli tosi hyvä vire päällä ja kaikki onnistui leikiten. Luoksetulo paloina, jossa tuli pieni moka. Tuli kovaa ja pysähtyi maahan seisomisen kautta.Ruudun teki ihan törkeen hienosti. Häiriönä törppöjä ja merkistä kahden metrin päässä takana treenireppu ja kapuloita. Ohjattu samaa rataa ja siinä kyllä viistotti ekan kerran kohti kapulaa, mutta pysäytyskäsky meni läpi. Tokalla täydellinen merkki ja jätettiin taas ne kapulat hakematta. Suunnitelmissa on vahvistaa merkkiä monta kertaa viikossa, mutta noutoa vain kerran. Katsotaan toimiiko vai eikö.Tunnari oli hyvä. Kakeihin innostin vähän enemmän kuin yleensä ja tekikin ne ihan loistavasti.