Meillä oli pakollinen treenitauko ja vähän oli lenkkeilystäkin puutetta, kun olin itse kuumeessa. Yksineläjän kirouksia, kun koiratkin jää pakkolomalle. Tänään sitten paikkasin alkuviikon tappiot tekemällä kunnon lenkin ja treeninkin siihen päälle.

Oivan kanssa otettiin seuraamista. Seuraamisessa keskityin palkkaamisessa käännöksiin ja tiiviyteen. Kontakti neidolla hyvä, mutta joskus on vähän turhan kaukana. Ehkä nähdäkseen minut paremmin, pieni koira kun on.Liikkeestä maahan meno onnistui ja seisominenkin pysähdyksen kanssa. Luoksetulossa maahan meno on nopea, mutta seisomisessa tuppaa ottaa askelia, jos lelua ei näy. Lisää treeniä vain. Luoksetulossa muuten ei ole mitään vikaa. Nopea ja sivulle tulokin menee jo ilman apuja.

Tahvon kanssa otettiin ensin perusseuraamista ja taas vasemmalle kääntymisiä. Jäävät liikkeet oli muuten ok, mutta seisomisen kanssa oli pientä haparointia. Avoimen kaukkarit olivat ok ja niihin on löytynyt jo vauhtiakin. Noudossa muuten ok, mutta sivulle tulo oli vähän turhan vauhdikas. Loikkasi sivulle ja vähän minua tönien. Ohjauksen jälkeen tämäkin alkoi onnistua vähän maltillisemmin.
Luoksetulossa otettiin läpijuoksut ja pysäytykset heti palkaten.