Tahvo teki keskiviikon korjaussarjaa eli nopeita maahanmenoja ja siitä sivulle nousuja & tunnaria. Tietenkin molempien lemppariharkat näiden päälle kuuluu asiaan.
Maahanmenot etupalkalla ja sivulletulot heti alkuun.Tunnari heti perään, jotta sain alle onnistumisen, kun ei vielä ole ehtinyt liikaa riehua. Meni hienosti. Sen jälkeen merkki+ ruutu. Merkit oli ihan mahottaman upeita! Ruutuun juoksi hienosti lelulle muutaman kerran.
Seuruuta tehtiin neliökasikossa, josta jokaisesta perusasennosta palkka  & loppupalkkaksi revittelyä. Wau, mikä fiilis seuruussa tänään. Luoksetulo palasina ja tämäkin näyttää nyt tosi hienolta.
Näiden jälkeen tunnari, jossa ensin ryntäsi kapuloille ja kävi kuumana. Tajusi sitten, mitä oli tekemässä ja oma tuli hienosti! Toistolla ihan superhieno tunnari.
Lopuksi leikittiin puunkiertoja. Tapen mielestä tämä oli huisin kiva lopetus treenille. Tietysti tehtiin meidän oma loppuleikkikin siihen päälle.

Oippe sai tehdä tänään vain kakeja. Niissäkin vielä vaan ekaa nousua. Mutta tänään sekin meni hyvin jopa sieltä kymmenestä metristä. Jees!