Taas uudelle kentälle, missä oli valot. Oiva treenasi ensin. Idarin asennot ensin suorapalkalla. Istuminen hidas, muuten jees. Sen jälkeen tehtiin neliöseuruuta, pysäytykset joka kulmaan. Vauhtiluoksetulo ja sen jälkeen stopit paloina. Hiukan jäi kalvamaan huonot maahanmenot. Tiedä sitten johtuiko liukkaudesta vai mistä. Merkkiä loppuun, joka oli hyvä häiriöön asti. Ei mennyt merkille saakka, kun pikkupojat kävelivät merkin takaa. Häiriön mentyä kauemmas toimi hyvin.

Tahvo pääsi treenamaan Oivan hajustamalle kentälle. Oivalla menossa juoksujen 8. päivä. Hajut ei haitannut vaan Tapsukka keskittyi täysillä tekemiseen. Ensin idarin asennot ilman seuraamista. Bra! Sen jälkeen idarissa eka suorapalkalla ja sitten pysymisen kanssa. Toimii hienosti. Luoksetulossa läpijuoksuja. Sen jälkeen stopit. En ollut ekaan maahan menoon tyytyväinen, toistolla petrasi huomattavasti ja liukui maahan.
Muutama upea merkki, jonka jälkeen ohjatun pitoa. Sen jälkeen pitoa liikkeessä eli merkiltä lähetykset kapulalle. Kokeillaan nyt tehdä vauhtinoutona. Näyttää lupaavalta, mutta ei hihkuta vielä.

Videoita taas: