Treenin aloittajana Oiva taasen. Aluksi seurausta, joka on mennyt ihan muutamalla treenikerralla huomattavasti parempaan suuntaan. Nyt en ahnehtinut vaan otin ihan lyhyen pätkän. Ruudusta alkuu parit palkalliset. Sitten lähetyksiä tyhjiin, jotka tosi hyviä. Ainoa vaan,että kokeilu maahan ei ottanut onnistuakseen. Tarjosi toisen kyynärän maahan menoja maanisesti pallotaskua tuijottaen. Sitten leikittiin maahanmenoja niin,että molemmat kyynärät on maassa. Ruudun maahan menoista taidetaan silti vaihtaa palkkaustapaa.
Loppuun luoksetulo. Ensin muutama hetipalkka pysäytys, sitten kisamainen. Ai vitsi,että oli napsakka stoppi. Loppuun vielä hetipalkka pysäytyksiä.

Tahvo teki kisamaisesti seuraamista, siitä suoraan kaavamaisesti istumisen kautta luoksetuloon. Luoksetulon stopista palkka. Taaskaan en osannut pysäyttää törpölle.Ottaa kyllä käskyn jälkeen askeleen tai kaksi, mutta muuten hyvän. Sitten Tahvollekin suorapalkka stoppeja& maahan menoja.Ihan ok. Lisää vaan näitä, niin tähänkin saadaan varmuus.
Ihan vain yksi motivaatiolähetys ruutuun. Ja sen jälkeen lelupalkalla seuruun käännökset ja yksi istuminen palkalla.
Tunnarissa oli taas hieman pureskelua. Nyt työskentely kapuloilla on hyvä ja rauhallista sekä palautus nopea. Otettiin loppuun kapulan pitoa. Itse pitotreeneissä osaa pitää nätisti.