Me otettiin myös muutamat nollat tänään, eh. Tekemisen meininki oli mukava, vaikka mun aivotoiminto ei ollut ihan kympillä mukana kuumeen takia.
Istuminen 10. Oli kyllä rauhaton eli tuttu tutina alkoi, kun näki mun palaavan.
Makuu 8. Vikana rivissä ja monta ponnekasta maahan-käskyä oli Tapelle liikaa. Tätä oikeasti tarttee treenata vielä ihan kauheasti.
Idari 8. Seisomisessa kääntyi voimakkaasti taakse. Muuten oli ihan loistavat mukaantulot ja jäävät.
Seuruu 9. Peruutus pyörivä, älyttömän kiihkeetä.
Luoksetulo 8. Kaksoiskäsky maahan. Ekan kohdalla nytkähti, mutta ei sitten ollut varma saako sittenkään toteuttaa. Itse stopit kivat,vaikka maahan on nopeamminkin mennyt.
Ruutu 0. Pöh, ei bongannut ruutua vaan lähti korjamaan merkkiä. Jos olisin ignoorannut yritykset ja tuijottanut itse vaan aktiivisesti ruutuun,se treenikokemuksen perusteella olisi sinne löytänyt. Aina ei omat aivot toimi.
Ohjattu 0. Hyvä suuntaus, mutta usko loppui kesken, koska ei vaan löytänyt kapulaa. Seinä varmaan hämäsi myös, joten lisää vain treeniä niin,että kapulat on hämyissä paikoissa.
Metalli 9. Hyvin epätyypillisesti otti varovaisesti metallin, muuten ihan hieno.
Tunnari 0. Liian korkea vire, koski muihin vaikka oma tulikin.  Taktikointi epäonnistui, vaihdetaan treenisuunnitelmaa.
Kaket 5. Taas nähdään, mitä ollaan vahvistettu(no istumista) ekalla maahan vaihdolla teki istumisen kautta. Vika maahanmeno kaksoiskäskytyksellä. Mutta ei liikkunut tietenkään.

No mulla on kuitenkin selvät sävelet, mitä näille virheille tehdään ja tasan tarkkaan on selvää, mistä ne johtuu. Rukataan vähän treenisuunnitelmaa ja ensi kisat onkin kotihallissa, joten käytetään kotipaikkaetu hyödyksi.