Nyt onkin ollut muutaman päivän tauko tokoilusta. Tänään intoa puhkuen kentälle. Tahvo teki taas paikalla istumisen sinä aikana, kun kasasin ruudun. Aloitettiin kisamaisesti. Otin seuruuta pitkän pätkän, sitten istumisen ja luoksetulon, josta pysäytyksestä palkka. Seuruu oli hyvä, samoin istuminen. Seisominen olisi saanut olla hieman napakampi, mutta palkkasin kuitenkin.. Otin vielä pätkän seuruuta, josta palkkasin lelulla.
Luoksetulosta vielä läpijuoksu lelulla palkaten.
Tarkoitus oli ottaa liikkeenomainen tunnari jättipalkalla. No eipäs onnistunutkaan. Kaksi kertaa toi ensin väärän. Sitten vein namin taas kapuloille rauhottamaan. Onneks tehosi ja oma tuli. Toisella kerralla ilman nameja ja nyt jo haisteli. Oma tuli ja siitä se jättipalkka.
Viimeiseksi Tahvon lempparia eli ruutua. Ensin palkalliseen ruutuun, sitten palkka ruudussa maahan menosta ja kolmantena taas ruutuun lähetys palkalle.

Oiva pääsi tekemään seuruuta. Paikka on nyt hyvä. Tehtiin molemmat avoimen jäävät heti palkaten. Hyvät. Luoksetulon maahanmenoja tehtiin leikkien. Sen sijaan seisomaan pysäytykset otettiin kahdella toistolla luoksetulossa ja perään läpijuoksu. Ei tässäkään mitään ihmeellistä. Kaket oli nyt ihan hyvät.Otin varmuudeksi lyhyeltä matkalta. Ehkä sitä matkaa taas uskaltaa pidentää.