Ensin laskuriin ylös eiliset tunnarit. Oiva 81-3+1=79 ja Tahvo 69-2=67

Tänään siis Kupittaalla Tiinan & Hennan kanssa treenit. Oivalle ensin kisamainen seuruu, joka täydellinen floppi. Lopuksi uudestaan ilman käskytystä ja erona reippaampi kävelytahti, jolloin todella suuri parannus.
Istuminen ja luoksetulo Oivamaisesti. Istumisessa taisi toinen tassu nousta. Ruudussa pysäytin liian myöhään ja jouduin korjaamaan. Mutta hyvin löysin ruutuun takaisin ja siitä maahan. Sivulle tulossa ehkä hieman vino, mutta vauhti oli kova.Metskussa oli nyt loistopito, joten siihen ollaan saatu parannusta paljon. Kakeissa oli Oivalle liikaa häiriötä ja jätettiin yhteen onnistuneeseen ekaan vaihtoon. Joten ehkä voivotellaan vasta syksyllä, jos noita ei häiriökestäväksi kevään aikana saada. Epäilen.

Tahvolle kisamainen seuruu ja idari. Seuruu hyvä. Idarissa huomautin seisomisesta, jonka jälkeen uudella yrityksellä pysyi. Muuten jees. Seuruu ajoittain väljeni, mutta muuten ok.
Luoksetulo kisamaisena ja ihan kivasti liukkaalla alustalla. Ruutuun merkille ensin vinoon, josta kutsu takaisin(näki lelun viennin) Sen jälkeen hyvä merkki ja kovaa ruutuun.