Viime hetken treenit taas, joita ei kyllä saisi tehdä ollenkaan. Tiistainakin meni niin hyvin. Otettiin kimppatreeneissä hyppynouto, kaket ja paikkamakuu. Kaikki meni tosi hyvin. Eilen sitten oli, noh parantamisen varaa oli lähinnä tunnarissa ja ruudussa. :(
Seuraaminen meni mielestäni Tapella hyvin. Aluksi koitti edistää, mutta rupesi nopeasti hakemaan oikeata paikkaa. Sitä sitten naksuttelin. Istuminen onnistui hyvin, mitenköhän kokeessa sitten taas.

Luoksetulossa tuli aluksi läpijuoksulla käskyistä välittämättä, mutta sitten jämäkämmillä käskyillä alkoi taas onnistua.Tunnarissa kielsin kovasta pureskelusta, ei taas tultu ajateltua nenäänsä pidemmälle. Seuraavalla kerralla sääti, mutta toi onneksi oman, joten sain siitä palkattua. Sitten namillinen kerta ja lopuksi kisamainen joka meni hyvin. :) Ruudussa taas jäi liian eteen. Pysymistreeni oli ihan ok. Otettiin palkallisia ruutuja ja naksuttelin ruudun takaosaan menemistä vielä lopuksi. Saas kattoo nyt.
Noudot muuten kivoja,vaikka sitä hyppyä ei nyt päästykkään ottamaan.

Oivalla oli sitten virtaa. Nouto oli ison kapulan kanssa hankalaa. Seuruutus oli iloisen vauhdikasta, luoksetulon pysäytykset hyviä. Ehkä ei ole syytä pitää sitää sen kanssa lomaa,ettei se ihan pakahdu liitoksistaan treenamisen johdosta. Oiva otti kimppatreeneissä tiistaina seuruuta. Ei kuulemma poikita niin paljon kuin luulin. Paikka makuu oli myös hyvä.