Ja pitkä teksti hävisi kuin tuhka tuuleen. Ääärgh. Uusi yritys.

Viime päivinä ei olla kunnolla treenailtu. Sisällä tehty pikkusen jotain. Kylmä keli on häirinnyt tokoilua ja leudompina on ollut aikataulutuksen kanssa ongelmaa. Ärsyttävää, mutta eipä se murehtimalla auta. Tänään päästiin kentälle ja tauosta huolimatta treeni kulkee hienosti!

Oiva: Ohjatussa sai tehdä molemmat suunnat yhdellä kapulalla. Tyrkyttäminenkin on saatu sammutettua. Luoksetuloa läpi sekä stopeilla. Suoritus kiitettävä. Hieman oli varaslähdön makua mukana. Aika pientä kuitenkin, koska en ole varma asiasta. Ruutuun juoksi ensin lelulle. Stoppeja ruutuun otettiin lyhyeltä matkalta. Hakeutuu itsenäisesti keskelle ruutua ja stopin jälkeen ei kaartele. Vihdoinkin.
Tahvo: Samat kuviot kuin neidillä. Ohjattua tehtiin ensin pelkkänä palautuksena, jonka jälkeen otettiin molemmat suunnat. Hienolta näyttää. Luoksetulokin hyvää. Testasin stoppia törpöllä ja omassa ajoituksessa olisi ehkä toivomisen varaa, sillä vihdoinkin se tulee sieltä toivotun kovaa. Ruudussa palkkasin ekana merkin ja toisella kerralla pääsi ruutuun lelulle. Treeni tuli selvästi tarpeeseen, koska nyt Tapseli vaikuttaa paljon rauhallisemmalta kotonakin. Ei ilmeisesti pienet näpertelyt sille pidemmän päälle riitä.

Vähän videokuvaa viime päivien tokoilusta:




Jos treenit on jääneet vähälle, niin ulkoiltu on sitäkin enemmän. Todisteita: