Joo, siis maahanmenosta on näköjään tehty yltiökivaa, koska se sitä tarjoaa vähän joka paikassa.

Aloitettiiin paikka istumisella, jossa olisi halunnut mennä maahan. Jäi kuitenkin, mutta palatessa meni maahan. Toistolla meni hienosti.
Ruutu ekalla hienosti, mutta sitten alkoi tarjota merkillä maahan menoa. Vaihdoin pysähdyskäskyn ihan muuksi(ei tarkoita mitään), jolla alkoi sujua. Itse ruudussa ei mitään vikaa.
Luoksetulo oli vähän laimee, mutta riittää nyt. Pistetään muhimaan ja katsellaan tehdäänkö sille nyt mitään ennen talvitaukoa(eli puolen vuoden koetaukoa), tuskin.
Idarin asennot oli tosi jees!

Illalla sitten Lentsun opissa Kupittaalla:
Tahvo: Paikalla oloissa ennen koirien jättämästi häirittynä sivulla oloa ja maassa olemista. Tänään otettiin istuminen, joka nyt bra, vaikka muut istuivat.Kisamaisesti seuruu, idari ja luoksetulo. Seuruussa ja luoksetulossa ei mitään vikaa. Idarissa ainoastaan maahanmeno meni tyylipuhtaasti, muissa jouduttiin avustamaan.Väliajalla tehtiin asentoja, jolloin kaikki meni hienosti.
Ruutuun käytiin yhdessä viemässä palkka, koska viimeksi Kupittaalla oli ongelmia. Nyt meni hienosti, mutta merkin otin uudestaan, koska oli minusta vähän laimee.

Oiva: Paikalla makuussa korjasin maahan menon uusiksi, jolloin oli hyvin. Liikkeestä istuminen ei oikein ottanut käsiavuilla alleen, joten nyt tehdään rytmin muutos avulla. Seuruu oli kuulemma hyvää, vaikka itse en ollut varma. Seuruusta palkaksi ruutu ja neiti oli iloisesti yllättynyt löytäessään palkan, vaikka yhdessä se sinne vietiin. Blondi mikä blondi.