Aamupäivä:
Oiva: Aloitettiin pätkällä seuruuta, johon sisältyi juoksua. Neidin jalat ei oikein tahtonut alkuun pysyä maassa, mutta nopeesti taas muistettiin ettei ne pomput hyödytä. Sen jälkeen idarin asennot suoralla. Istumisessa annoin pääavun, mutta muuten jees. Tehtiin vielä liikkeenomaisesti, jossa jätin namin eteen kääntymisten välttämiseksi. Tämä hyvä.
Luoksetulossa ekana stoppi ja heti perään läpijuoksu. Nyt avitin hiukan sivulle tulossa,että ei tarvi korjailla. Ihan hyvältä näyttää Oivan meno.

Tahvo: Liikkeestä istumisesta kaksi toistoa, koska ekalla hieman hidas. Luoksetulossa ekalla maahan saakka, tokalla suorapallo stopista ja vikana läpijuoksu. Ihan ok. Maahanmeno ei ollut yhtä nopea kuin mitä eilen harjoiteltiin.
Ruudussa tehtiin muutama toisto maahan saakka, muutama kymmenen naksuttelua oikeasta paikasta. Lisäksi tietenkin ne leluruudut loppuun.
Kakeissa jäi ekana katteleen viereiseltä parkkipaikalta lähtevää autoa. Otin ihan alusta asti uudestaan ja nyt oli sitten kuulolla. Teki tosi hienosti.
Tunnari oli sitten ihan mahtava. Ihan varma en ole tökkäsikö ekalla toistolla väärää, mutta tokalla ei ainakaan. Ihan ilman pureskelua tuli kapula sivulle saakka. Loistavaa!!

Kisatreeni Lentsun kurssilla
Maa oli märkää ja vettäkin satoi. Meidän hienohelma sanoi maahanmenoille yöks.
Paikkamakuu: Viereinen koira nousi istumaan. Tahvo pysyi kivasti silti. Vähään hitaasti meni maahan.
Seuruu:Muuten ihan ok. Jäi kerran katsastamaan Lentsua, mutta tuli mukaan nopeasti ilman erillistä käskyä.
Istuminen: Vähän hidas, mutta oli suht rauhallisen oloinen.
Luoksetulo: tässä kärsi ne molemmat maahanmenot. Vauhtia olis saanut pikkasen enempi. Seisominen oli kiva.
Ruutu: Loistava ruutuun meno. Hyvä pysähdys ja siellä maahan, mutta tuli takaisin kyynärille. Annoin matkalla vielä uuden käskyn ja meni takaisin maahan. Toisella käskyllä vasta sivulle. Jäi ihmettelemään Lentsua taas.
Metalli: Oli ihan hieno. Nyt sivulle tulo oli tiivis. Hyvä!
Hyppynouto: Pyörittelyä ja luovutusongelmia. Hmph.
Tunnarissa: Ja taas käytiin esittelemässä kapulaa Lentsulla ja vaati uuden käskyn sivulle tulemiseen. Oma tuli kuitenkin.
Kaket: Muuten tosi kivat, mutta maahanmenot jäi taas yllättäen vajaiksi.

Iltatreenit ennen iltaruokaa:
Tahvo teki noutoja. Haki sekä laipallista että sorvattua. Luovutuksesta sai kehun lisäksi namipalkan joka toisella.
Kaukoista otettiin muutama lyhyt sarja. Palkat molemmista maahan vaihdoista. Lisäksi otettiin nopeita luoksetulo maahanmenoja sekä sivulla nopeita maahanmenoja, joista nopeimmasta pääsi kupille.