Eilen käytiin Paraisilla ja tänään Haunisilla. Tahvolla oli Paraisilla vaikeuksia ruudussa ja kapulat taas imi puoleensa. Idarissa ja paikallaan oloissa oli hyvä, vaikka satoi vettä. Illalla pohdiskelin kapulahulluani ja päätin jälleen siedättää sitä häiriökapuloihin. Poikkeuksena,ettei olla tehty näin merkin yhteydessä koskaan. Tuumasta toimeen ja palkaksi valitsin iltaruoan kourallisiksi jaettuna. Tarkoituksena siis lopulta päästä pisteeseen, jossa merkki ja kapula ovat vain puolen metrin säteellä toisistaan, mutta Tape suorittaa siitä huolimatta merkin. Iltatreeneissä sain aseteltua kapulan metrin päähän merkistä ja vielä kierto suuntaan. Haunisten kentällä tänään samat treenit. Tosin nyt kielsin ekan kerran, kun meinasi noin ylipäätään käydä noutamassa ilman lupia kapulan.  Loppujen lopuksi päädyin vielä testamaan sujuuko toiminta liitettynä ohjattun noudon liikkeeseen. Sujui. :) Johtopäätöksenä treeniin ja ongelmiin, päätin alkaa karsimaan luvatonta kapulan noutoa. Onpa hankalaa, kun toisen kanssa ehkä pitääkin vahvistaa omatoimista noutohalukkuutta ja toisen kanssa pitää ottaa tiukka linja.

 Haunisten treeneissä mulla oli jostain syystä itsellä parempi fiilis treenamiseen ja kaikki tuntuikin sujuvan kuin tanssi. Ei fiilis kyllä Paraisillakaan ollut huono, mutta se suuri tekemisen meininki puuttui. Oivallakin sujui kaukot, mitkä eivät ottaneet Paraisilla onnistuakseen.

Huominen ja perjantai varmaan lähinnä fiilistellään Tahvon kanssa ja toivotaan lauantaille hyvää keliä. Oiva lähteekin Samin kanssa saaristoon retkelle viikonlopuksi. Kummallekin koiralle viikonloppu-äksöniä tiedossa.