Tänäänkin oltiin treenamassa kupittaalla. Nyt tsau:n tokoryhmän kanssa.
Oiva teki ensin seuraamista käskytyksellä. Otti häiriötä haukkuvista koirista, joten kontakti välillä herpaantui. Muuten ihan kivasti teki. Täyskäännöstä koetettiin myös vasemmalle, siinä tulee vähän mun tielle, joten taidetaan korjailla se normaali kuntoon. Mä luulen,että se saadaan kuntoon, kunhan mä opettelen tekemään sen aina samalla tapaa.
Toisena liikkeenä ruutu, jossa tuli meidän ongelma esiin eli ruutuun pysäyttäminen. Tehtiin erikseen stoppeja ja yritettiin saada kaarros pois. Ruudussa tuli jo pos. ennakoimista! Ehkä se pysäyttäminenkin vielä onnistuu ja ruudun sisälle sen kerran sainkin stoppamaan. Leluruudut vielä loppuun.
Treenien jälkeen jäätiin kupittaalle. Otettiin toinen paikka makuu myös Astridin kanssa.Meni hienosti. Myös kehään meno. Ryhmä paikkamakuussa oltiin pidempään poissa ja siinäkään ei mitään ongelmaa. Lopussa laski myös pään.
Seuruun otin uusiksi ja nyt oli tosi super. Muutama luoksetulon stoppi suorapalkalla. Noudosta muutama toisto ja pidosta palkka. Nyt perusasento ei ole vino vaan jää inan hieman eteen. Koskakohan oppii tulemaan kapula suussa oikealle paikalle. Noudoissa ei moitittavaa.

Tape teki tänään superhyvät oman tunnarin haut pihalla kertaa kaksi. Wau!!! Lisäksi uskalsin tehdä pari vaihtoa kakeja. Tosi siististi teki,vaikka oli ihan innoissaan kun pitkästä aikaa pääsi tekemään jotain muuta kuin tunnaria.