Treenaminen jäi vähän myöhäiseksi ja vettäkin tihkuttelu. Mutta ei haitannut menoa yhtään.

Aloitettiin pitkällä seuruulla, joka meni hyvin. Pientä poikittamista oli taas havaittavissa, mutta pysäytysten jälkeen parani taas.Istumista otettiin liikkenä sekä istumisesta palkaten. Se on ok.

Luoksetulossa otettiin pysäytyksiä. Pölöpää ohjaaja oli taas myöhässä ja Tahvo ehti lähtemän liikkeelle. Toisella kerralla sitten kokeili maahan menoa. No sitten otettiin muutamia nopeita pysäytyksiä ja pelkkää seisomista. Kerran uskalsin kokeilla viivettä ja hyvin meni. Lopuksi vielä pari läpijuoksua.

Ruutuun otettiin kolme lähetystä, kaksi palkallista ja yksi tyhjään. Kaikki ok, jos ohjaaja vaan pysäyttäisi sen koiran oikeaan kohtaan. Tällä kertaa ihan uus moka, käskytin Tahvomuksen maahan niin,että sen takamus oli ulkona ruudusta. No Tahvo teki oikein, ohjaaja vaan ei osaa.

Aluksi metalli, jolle varasti ensin. Sitten harjoiteltiinkin odottamista. (sivuhuomautuksena sanottakaan,että Tahvo oli tänään ihan täpinöissään muutenkin) Hyvin meni. Itse nouto oli hyvä.
Hyppynouto penkin yli sujui myös hyvin.Siinä jo malttoi odottaakin nätisti.

Lopuksi vielä ongelmaliike eli tunnari. Tänään kokeiltiin namikupilla palkkausta. Kaksi ekaa toistoa heilutin namikupilla Tahvon nopeasti luokse. Kahdella vikalla menin vain kyykkyyn. Vikalla en ehtinyt tekemään mitään, kun Tahvo jo juoksi oma suussa mun luokse. Jee.Ihmeitä ei ehkä tehdä yhdessä illassa. Mutta hyvä alku kuitenkin.