Sataa, sataa aina vaan. Nurmikko on kovin mukava sadekelillä. Kaikesta huolimatta koirien kanssa lähdettiin treenamaan.
Tape: Ruutu oli muuten hyvä, mutta pientä uskonpuutetta ilmassa, koska ruutu oli hämärässä nurkassa. Tänään otettiin erikseen loppuosaa. Lelu lensi heti, kun Tape oli oikeassa kohdassa sivulla.
Ohjattu oli ihan loistava! Nyt tuntuu,että suunnat on hallussa vaikka oikeata hakiessa vähän oikoi kulmaa. Merkki hieno ja nyt siis kävin ennen kapuloiden viemistä näyttämässä merkin.
Hyppynoutoa muutamaan otteseen. Este ilmeisesti korkea tai ponnistaminen tarkkuutta vaativaa märässä nurtsissa, joten vauhtia ei tullut. Mutta muuten kivasti laukalla kuitenkin.
Sisällä vielä kakejen teknikkaa. Tahvomaiseen tapaan loistavat kaket.

Oiva: Seuruuta, johon en kyllä ihan tyytyväinen ollut. Se tekemisen meininki ei ihan ollut kohillaan. Sivuaskeleet sentään alkaneet sujumaan.
Luoksetulossakin räpiköitiin, kunnes tajusin ottaa toisen suuntaan, jos vaikka ei kunnolla erota käsimerkkiä. Johan alkoi sujua. Hyppynoudossa vahvistelin pääasiassa takaisin tulo hyppyä. Muutama otettiin luovutukseen saakka ja kivastihan nekin meni. Vinoja heittoja ei kestä ilman apuja, lisää treeniä siis niihin.