Sunnuntatina meni Tahvon treenit osittain ketuilleen. Ei muuten mitään, mutta rimat ei oikein pysyneet paikallaan. Tahvo on niin herkkä mun liikkumisen suhteen, että heti jos itse kiihdytän tai hätäilen tai hidastan liikaa alkaa rimat lentelemään. Tosin tänään tuntu,ettei muutenkaan paljon eteenkään katsonut, kun oli niin kovat kierrokset lasissa. Lopussa kuitenkin mutkittelurata meni ihan ok. Meni takanaleikkaukset, peruutukset kaikki ok. Kepitkin meni supervauhdilla, vaikka niidenkin kanssa ekalla ratapätkällä kämmäiltiin.

Tänään tottisteltiin ihan perusseurauksen merkeissä. Eilen Tahvon kanssa tunaria, kakeja ja Oivalle kakejen lisäksi perus noutoa. Lähinnä kapulan pitämistä siinä sivulla.  Tahvon tunnari sujuu laudan kanssa ongelmitta, mutta avustajan kanssa kokeilemme kisatilannetta. Riemuitaan sitten vasta, jos se sujuu.

Lisätään nyt vielä linkki seuraamistreeniin Täytyy myöntää,että liian paljon tulee annettua apuja koirille,vaikkei ne niitä enää tarvi.Jostain syystä ulkona otetuissa videoissa olen paljon eleettömämpi. a015.gif