Tahvo:
Seuraamista lelupalkalla, saatiin siihen sellaista kivaa fiilistä taas. Paikka oli hyvä, joskin ajottain taas tiivistyi liikaa. Tosin ei niin paljon,että olisi haitannut kävelemistä. Pitää miettiä vielä lelupalkan palkkaustapaa, mietitään nyt kumpi on parempi heitto taakse vai suoraan vasemmasta kädestä revittely.
Istuminen. Vihjeellä oli tehoa. Rapsutan siis takamusta ennen liikkeen suorittamista, toivottavasti kantaa sen yhden kokeen yli...
Ruutuun lähetys oli ihan jees. Siellä odotti palkka. Kakeissa ei meinannut seisomasta istumaan vaihto toimia, mutta saatiin me sekin toimimaan ensin helpomman kautta.
Nyt otetaan tavaksi treenata useimmin kisamaisesti. Tänään kisamaisella palkkauksella meni istuminen, metallinouto,ruutu ja luoksetulonpysäytyksestä palkka. Jesh, hienoa Ruudussa kävin kehumassa pysymisestä ennen kutsua.. Otettiin vielä palauttavana palkallinen ruutu, metallinoudossa vahvistin palautusnopeutta lelun kanssa ja sitten vielä se istuminen. Hyvältä kuitenkin näyttää.

Oiva:
Oiva otti jäävät liikkeet. Maahan ei meinannut malttaa mennä kunnolla, mutta parilla toistolla sekin muistui mieleen. Seisominen oli ihan kiva. Seuraamisessa pitää loistavaa kontaktia, takapään käytöksestä en ole varma.Luoksetulon pysäytyksessä lelu ei ollut tarpeeksi kiva(pallo jäi kotiin), joten heitin namipalkan taakse. Ihan jees. Vielä tarvii useita toistoja, jotta saadaan napakaksi.
Noudossa törmäsi kapulan kanssa mun polveen ja tiputti kapulan. Nosti heti hienosti uudestaan ja tuli sivulle. Seuraavalla toistolla autoin käden kanssa enemmän ja oli jees. Saatiin myös ne suorat perusasennot.
Kakeissa oli taas vähän malttamaton. Otettiin siis ihan läheltä ja myös kestosta palkaten.