Voi plääh, Mä en sitten yhtään osaa liikkua radalla Oivan kanssa. Tulee jostain selkäytimestä sellainen vähäeleinen ohjaus ja ei osaa olla tuollaisen koiran kanssa, jolle pitää selvästi kertoa mihin mennään. Tahvo kun tuntuu lukevan ajatuksetkin. Eka pitkä rata oli ihan kauhea, kun lisäksi jännitin muita koiria. Tokalla pääsin jo vähän mukaan, varmasti auttoi sekin,että toka oli helpompi ja lyhyempi. Noh, kai me Oippeloikkasen kanssa löydetään vielä joskus yhteinen sävel. Kontaktit tehdään varmaan vastaisuudessa lelulla, meni puomilla niin kivasti.
Hyppyä harkattiin myös, kun hallilla oltiin. Vähän alkukankeutta, mutta muuten ihan jees. Seuraamista otettiin lenkillä ja Samin mukaan ei ollut nyt banaanina. Palkkasin lelulla kun teki hyvin. Väliajalla tehtiin maa-seiso vaihtoja läheltä, koitetaan nyt saada se pomppu pois.

Tapsus teki eilen ja tänään tunnarit. Tänään meni ihan superisti,vaikka ilmeisesti laitoin nartun pissaläikän päälle kapulat, joten hetkeksi herpaantu sitä massuttamaan, mutta muisti palata kapuloille ja oma tuli. Tokalle vaihdoin paikkaa ja meni tosi hienosti. Eilen oli Oiva häiriönä ja ekalla kerralla haisteli kauan, mutta toi oman viereisen. Sen jälkeen onnistuneet toistot, pientä epävarmuus pureskelua oli jälkimmäisillä mukana.