Tahvo: Seuruu kisapalkalla, jonka jälkeen idari. Onnistumisen makua tänään! Kaikki asennot palkalla pysymisestä, ennen maahan menoa palkkailin myös seuruusta. Tosi hieno!!!
Luoksetuloa puunkierroilla. Tämäkin meni upeesti. Ruutua ensin merkiltä palkaten. Sen jälkeen ruudussa palkka. Tämäkin ihan wau!
Ohjatussa hieman hervoton aluksi, mutta stoppasin tilanteen ja alkoi sen jälkeen sujua ihan loistavasti.Tunnarissa ensin pari oman piilostusta ja pari vieraiden kanssa. Nämäkin meni loistavasti. Oli vähän sellainen olo,että oliko meillä tässä liikkeessä joskus joku ongelmakin?
Kaket muuten hyvin, mutta istu-seiso-maahan sarjassa, ei välttämättä työnnä itseään ihan maahan saakka. Tämä silloin, jos jää seisomiseen ryttyyn, joten hissillä ei saa kyynäriä maahan saakka ja ilmeisesti on hyvin iskostettu liikkumattomuus, koska mielellään ei itseään venytä.. Tässä auttaa pieni tekniikan hiominen. Melko hyvältä näyttää kakejen pikku virheestä huolimatta!

Oippe: Pätkiä seuruuta. Teemana hyvä fiilis. Tämän jälkeen istumista, joka onnistuu nyt kerrassaan mainiosti! Loppuun vielä kaukoja eli pelkkää maahan-seiso vaihtoa. Se onnistuu!! Tänään tuli matkaa jo se kymmenen metriä. Riemulla ei ollut rajaa. Ohjelmaan siis voidaan ottaa myös sarjoja, jee!!! Kohta meillä on kaukot!