Samikin oli ihmeissään, kun kotiin ryhmätreeneistä tuli tänään iloa säteilevä kolmikko.  Tahvo oli suoritusvuorossa viimeisenä, mutta välissä otettiin paikalla olot. Kehään mentäessä hieman rauhaton, mutta tasaantui hyvin kuitenkin liikkeeseen. Istuminen ok. Varman oloisena tiesi, mitä on tulossa. Makuussa Tape oli rivissä viimeisenä käskytettävänä ja hyvin pysyi omaan käskyyn saakka, jota totteli ripeästi. Sivullekin nousi nopeasti, joten jumpat on auttaneet.

Ekana otettiin liikkeiden väliä. Pieni seuruu, jonka jälkeen siirryttiin luoksetulopaikalle. Ihanan hillitty palkkaantuminen ja nätti siirtyminen.Seuruussa hitaaseen on vaikuttanut perusasennonhinkkaus treeni, mutta antaa olla. Eiköhän se siitä korjaannu. Ohjatussa vauhtipalautus leluun. Muutenkin tosi hieno! Tunnari vikana. Tärisi sivulla, mutta muuten teki ihan loistavan haistelun. WAU!

Lopussa taas tehtiin yhdessä. Tahvo sai tehdä vähän lisää seuruuta ja ruutuun seis, josta palkka. Oiva pääsi myös tekemään ja hienosti keskittyi häiriöstä huolimatta. Seuruu oli taas hyvää fiilistä. Vasemmalle kääntyy kyllä näppärään. Ruutuun juoksutin, kun oli kerrankin nauhat paikallaan. Hyviä stoppeja ja maahanmenoja. Kaukojen asennonvaihtoja muutama ja nekin hyvin. Kaikenkaikkiaan oikein itsetuntoa kohottavat treenit. :)