Viikonloppuna treenailtiin molempien kanssa ruutua,luoksetulon pysäytyksiä ja seuraamista. Hihnassa seuraamisessa mä en oikein osaa olla sen hihnan kanssa ja seuraaminen vähän kärsi. Tytsällä toimi myös luoksetulossa takapalkka heittopalkkaa paremmin. Ruudussa se on ihan liian nopea, joten täytyy harjoitella paljon oikea aikaista pysäyttämistä. Ehtii liikkua ruudun yli, vaikka pysähtyykin nopeesti.

Tahvo on varma suorittaja. Ainoastaan kaukoissa on joko matelua tai yli-innokasta. Ja ne välisuoritukset on yleensä parhaimpia. Innokkuus kostautuu ennakoimisella ja hitaus ei vaan ole kympin arvoinen suoritus. Tänään taas nähtiin hienoja kaukoja. Liikkeestä istuminen ja noudot ok. Tunnaria on kokeiltu kahdella kapulalla ja ihan jees näyttää menevän. Saas nyt nähdä sitten taas...
Oivallakin oli tänään hyvä päivä. Ei voi valittaa kummastakaan.

Agiliitoa käytiin ottamassa sunnuntaina. Tahvolla oli ihan treenit ja Oivan kanssa otettiin keppiharjoituksia ennen tahvon harkkoja. Video löytyy täältä. Mukana väärälle esteelle ohjaus. Kylläpä me oltiin taas loistavia. Ehheh.