Ruudun pysähdyksen ongelma johtuu mun palkkausviiveestä, ihan niin kun ajattelinkin. Toisekseen mun oikeesti pitää opetella heittämään palloa. Ruutuun menee nyt hyvin ihan perälle saakka ja ruutuun meno ei kärsinyt useistakaan stopeista. Apuohjajaa tässä ei kannata käyttää, koska Tahvo oppii ennakoimaan ja odottamaan palloa muilta.
Luoksetulo toimi ihan hienosti,vaikka oli vähän häiriötäkin. Tässä taas on ihan hyväkin käyttää apuohjaajaa, positiivinen ennakointi himmaa sopivasti vauhtia. Paljon palkkailua myös maahan jäämisestä, koska luoksetulo on Tahvolle superkivaa ja vähän tekisi mieli ennakoida.
Tunnarissa kokeiltiin nyt lelupalkkaa ja se toimikin hyvin. Tätä vaihdellen takapalkan kanssa.Lisäksi tehdään tunnarissa paljon toistoja myös pelkän oman kapulan kanssa. Ehkä me joskus saadaan tunnari ihan pureskelemattomaksi.
Seuraamisessa ei ongelma ei ollut "yllättäen" Tahvo vaan minä. Heti kun minä kävelin suoraan ja katsoin horisonttiin, seuruu onnistui ihan nappiin. Jee!
Merkillä enemmän pelkkiä kiertämisiä ja tähänkin sen heiton ajoitus kuntoon. Ohjattu näytti ihan hyvältä ja otan siihen mukaan käsimerkin lisäksi käskyn ennemminkin tuomaria varten kuin Tahvoa. Rauhallinen ohjaaminen toimii tuossa liikkeessä kuitenkin Tahvolle tosi hyvin. Hieman turhan lujaa pitää kapulasta kiinni kyllä.
Istuminen on ihan hyvä. Idarin asentoja vahvistetaan  suoralla ja suorapalkalla. Lisäksi idariin saatiin vinkiksi tehdä vaihtelevaa treeniä. Yksi asento suorapalkalla, toisesta kierroksen jälkeen jne.

Jees, ihan hyvän mielen treenit ongelmista huolimatta.

1387769.jpg
Kuva Jere Huovinen