Meidän toko-ryhmällä oli ekstra-kerta näin sunnuntaina, kun maanantaisin meillä on vähän hankala aika.
Tahvo aloitti ruudulla. Ensin palkalliseen ruutuun ja palkattomassa tulikin sitten sättäpättä ruutu, kun luuli näkevänsä reunassa olevien agiesteiden päällä jotain kivaa. Uusi yritys tyhjään ruutuun ja nyt meni hienosti ruutuun, siellä maahan ja loppuosakin meni näppärästi. Sen jälkeen taas palkalliseen.
Sitten olikin vuorossa palkkarata. Hauskaa oli. Tahvo sähläsi metallilla, mutta luoksetulon pysäytys taas oli kiva. Nyt palasin luokse palkkamaan,enkä siis heittänyt lelua tai kutsunut luokse.Viimeinen piste oli ruutuun lähetys ja eri hieno stoppi ruutuun. Mahtavaa.
Paikalla olot otettiin tänään häiriössä. Tahvo teki häiriö kerrallaan merkkiä, missä ensin vähän pihalla, mutta hyvin muistui mieleen. Molemmat makuut hienot ja istuminen oli piilosta kurkittuna tosi ryhdikäs.Hyvä Tahvo.
Lopuksi pitkä kake sarja liikkurilla, josta lelu palkkaus. Hienot kaket olikin. Kyllä se Tahve vaan osaa.

Välissä käytiin pienellä hölkkälenkillä ja sitten agitreeneihin. Eka rata tökki. Ohjaus ei ollut oikein sujuvaa vaan töksähtelevää. Toka rata meni sujuvasti ja liike oli tasaisempaa. Kontaktit sujui hyvin. Kolmannella radalla muutama rima tipahti, mutta muuten ihan ok. Hyvää oli kepit, kontaktit ja putkelta/putkelle käännökset